USG

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

За Кооперация „Панда“

Приятно ни е, ние сме USG!

Началото на дейността ни датира от 1991 година с фокус върху канцеларските материали. Днес се гордеем с многообразни категории и асортимент - над 110 000 артикула. Имаме над 1000 контрагента в цялата страна. Доставяме налични продукти в цялата страна до 48 часа. Спестяваме време и пари на нашите партньори чрез цялостни решения.

 

Имаме честа да сме партньори на редица големи международни компании непосредствено след старта на нашата дейност. През 1998 година въведохме  ERP система Microsoft  Navigation. На 18.10.2018 г. бе официално открит Office 1 Logistics – най-модерният складово-логистичен център в Югоизточна Европа, с площ от 21 154 m2. Базата е оборудвана с австрийската автоматизирана система за складиране и обработка на поръчки OSR, която е единствената по рода си в бранша за този регион. Впечатляващата 22-етажна конструкция притежава капацитет за обработка на 12 000 артикула. Системата осигурява увеличение на продуктивността, минимизиране на грешките до под 0,04% и позволява обработката на 430 продуктови линии за час на работна станция. Проектът е сертифициран от Българската агенция за инвестиции към Министерство на икономиката като инвестиция клас А. През 2021 логистичния център е разширен с 4 400 m2.

 

Работим за устойчиво бъдеще. Предлагаме екологично сертифицирани продукти, произведени без вреден отпечатък. Предлагаме и използваме системата IPS, която намалява значително излишния разход на хартия. Подкрепяме нашити партньори, които прокарват зелени идеи - Faber-Castell има собствени гори в Бразилия, благодарение на които моливите се произвеждат без въглероден отпечатък, както и целта да произвеждат продукти с „дълъг живот“ и от рециклирани материали с производство насочено към опазване на околната среда. Имаме собствена фотоволтаична централа - тя ни дава възможност да захранваме процесите в логистичната база със собствена възобновяема енергия. Покупките от магазините и склада ни се опаковат в торбички от рециклирана хартия и хартиени кашони. От години издаваме електронни фактури на своите клиенти, което намалява потреблението на хартия. Притежаваме удостоверение ISO 14001:2015 за международния стандарт за управление на околната среда.

 

Нашата мисия е да сме надежден и дългосрочен партньор за нашите контрагенти!